Онлайн запитване

Новини от ЗБК

Застрахователен брокер БАЛКАН с впечатляващо фирмено парти по случай своята 20 годишнина

Застрахователен брокер БАЛКАН zbkbalkan.com отбеляза своята 20 годишнина с впечатляващо фирмено парти в СПА Хотел Марково край Пловдив.
Да отбележат честването присъстваха 100 от всички над 130 служители на брокера.
Към нас се присъединиха и колегите ни от клона на ЗБК БАЛКАН в Румъния.

На вълнуваща и непринудена среща ретроспективно бяха представени историята на брокера и растежа му през годините.
Тържеството ни беше почетено от управителните тела на  ЗК  ГРУПАМА и ЗК Лев инс, които празнуваха с нас и ни удостоиха с награди.

Поздравителни адреси получихме от водещи застрахователи като ДЗИ, БУЛСТРАД, Дженерали.
Един първопроходец в българското застрахователно дело, плод на честна лична инициатива и много труд, въвел редица стандарти в застрахователната практика на пазара ни може заслужено да се гордее с тези 20 години! 
И съвсем оптимистично да влезе в третата си декада със самочувствието на уважаван партньор и в качеството си на вечен  пионер в застрахователния бизнес!

Йордан Велев: основател на ЗБК БАЛКАН: 
"...Двайсет години са малко и много за една фирма. Те са и гордост от успешното развитие, и удоволствие от това да видиш как  усилията се увенчават с успех, как броят на служителите, обемът на приходите нараства… 
Горд съм, че минах – самият аз, след това и самите вие, през много предизвикателства, през много нови практики, някои от които въведе Балкан, за да стигнем до този момент сега…" 
 
В поредица от постове ще Ви направим съпричастни, сподеяйки акценти и равносметка от годишнината ни.